Υπηρεσιες

ΓΑΜΟΣ-BACHELOR

Το είναι εδώ για να δώσει ιδιαίτερο ύφος και εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα, στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Εσείς μας καλείτε στο σημείο που έχετε επιλέξει, κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας σερβίρουμε από ποτά υποδοχής ως και μοναδικά cocktails, με την υπογραφή και την εξαιρετική ποιότητα του  .

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η βάπτιση του παιδιού σας, αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής του. Το είναι εδώ για να κάνει αυτή τη στιγμή, ακόμη πιο ιδιαίτερη και άκρως πρωτοποριακή .

Είτε έξω από την εκκλησία, είτε σε χώρο της προτίμησής σας, υποδεχόμαστε τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας και υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Η ιδανικότερη λύση για παιδικά party στον κήπο σας ή σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο επιθυμείτε. To   σας προσφέρει παιδικά cocktails και χαρίζει στα παιδιά σας και τους φίλους τους, ένα ονειρεμένο και άκρως πρωτοποριακό παιδικό party.

 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το   μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο προώθησης κάθε είδους προΪόντος και να καλύψει τη διαφήμιση αυτού, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το  μπορεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή πινελιά σε διοργανώσεις όπως festival μουσικής, κινηματογράφου, μαγειρικής κλπ. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από djs στα decks του, ταινίες στην οθόνη του ως και μάγειρες στους πάγκους του.

 

   

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 Μία ξεχωριστή ιδέα για τα εγκαίνια και την ιδιαίτερη υποδοχή των πελατών ,στο χώρο σας, είναι το  . Τα cocktails μας θα δώσουν διαφορετικό ύφος και η εκδήλωσή σας θα μείνει αξέχαστη στους πελάτες σας.

 

Το     έχει τη ευελιξία να «μεταμορφώνεται» και να χρησιμοποιείται για κάθε είδους εκδήλωση. Εσείς απλά μας γνωστοποιείτε την ιδέα σας κι εμείς την πραγματοποιούμε.